Bli medlem

Stupskolen

Vi tilbyr kurs for barn fra de er 7 år og svømmedyktig. Stuping er en sport som krever kroppskontroll og presisjon og vi byr på læring i trygge omgivelser. Repetisjon er en del av treningen som også bidrar til mestring og videre utvikling. Vi tilstreber at alle skal føle seg velkomne i Kristiansand Stupeklubb.

Pris:
Kurset koster kr 1700.- + kr 100.- medlemsavgift / forsikring.
Kursavgift er pr kurs, medlemsavgift er 1 gang pr år.

Trenings tid og varighet

Stupskolen trener 1 dag i uken og treningen har en varighet på 1 time.
Tirsdager kl 18-19 og kl 19-20
Onsdager kl 18-19 og kl 19-20
Torsdager kl 17-18 og kl 18-19

Praktisk informasjon

Vi kjører 2 kurs i året, vår og høst semester og hvert kurs går over 10 ganger. 
Vårsemester starter i uke 6 og høstsemester i uke 38, vi følger skoleruta.

Alle får utlevert adgangsbånd som de beholder gjennom hele kurset, dette gir adgang til AQ men er kun lov til å bruke under trening og kun i idrettsbassenget.

Foresatte kan sitte å se på fra tribunen i 2 etg/Mezzaninen mens barnet er på trening.Det er ikke tillat for foresatte å komme ned til bassengkanten mens treningen pågår, med mindre dette er avtalt med trener i forkant.  Det er anledning for å snakke med trener både før og etter treningen.

Bli medlem

Noe gikk galt
Hei, fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.
Barnets navn


Vi gjør oppmerksom på at kursavgiften skal være betalt før kurset starter. Deltakere som likevel ikke ønsker å delta på kurs, må gi beskjed om dette senest 1 uke før kursstart. Brytes den fristen, vil man likevel måtte betale for hele kurset.